Videoer fra Toughest London!

Alle videoene er fra etter at akillesen røk. Jeg koste meg, virkelig så gjorde jeg det! Hadde gledet meg sånn til å prøve de ulike hindrene og se hva jeg klarte. Ikke snakk om at en fot som ikke virka skulle stoppe meg fra det! Jeg safa greit da, tok ingen sjangser på å falle ned. Så det ble rolig og kontrollert gjennomført. 

Det var det hoppetårnet da som var det værste. Det var ikke veldig godt å treffe den vannflata.. men det gikk seg jo heldigvis til det også! 

Jeg håper å tror at jeg kan delta på hinderbaneløp igjen til neste sommer :) Det er ihvertfall målet! Så jeg kan ikke ligge på latsiden med treningen, men det gjør jeg heller ikke :) Om du noen ganger har tenkt at du har lyst å delta på et sånn løp, men ikke helt turt å ta steget så er det bare å hive seg på! Når jeg klarer å fullføre på et bein da klarer alle det :) Og klarer man ikke alle hindrene så blir det en liten strafferunde, ikke værre enn det! 


God lørdag! 

Marit

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marit, er 33 år og bor i Trondheim etter 7 år i Oslo. Jeg er gift med Thomas som også er utdannet som personlig trener og kostveileder. Er ansatt ved Maxpuls Crossfit her i Trondheim.

Bloggingen startet 6. august 2010 og motivasjonen for å blogge var å legge ut tips om trening og kosthold som var søkbart på nett for alle som spurte meg om råd. Seks dager senere ble det besluttet at jeg skulle stille i Atletic Fitness, Norway Open 26. september 2010 og NM 2. oktober 2010. Jeg kom på andre plass i Norway Open og vant min klasse i NM.

Bloggen handler om min hverdag, trening og kosthold. Jeg deler tips og artikler om trening, viser øvelser og håper å inspirere andre til å finne sin totale treningsglede! Jeg anser nå Fitness som et tilbakelagt kapittel og har nå fokus på ulike styrkeidretter. Jeg trener styrkeløft, vektløfting, egenvektstrening, crossfit inspirerte øvelser og støtteøvelser fra Fitness.

Om du trenger hjelp med trening og kosthold, kan jeg hjelpe deg! Jeg har drevet enkeltmannsforetak som PT siden 2008. Jeg har jobbet flere år i bla Elixia, Studio jobbsprek og Gympartner. Jeg tilbyr ulike pakker treningsveiledning. Alt fra å sette opp treningsprogrammer du selv følger, til tett oppfølging og ukentlig rapportering på kost og trening.

Send en mail til
totaltreningsglede@outlook.com
om du ønsker hjelp til å komme i gang eller ta treningen til neste nivå!

SponsorerSiste innlegg

hits