"Det kan hende jeg besvimer nå.."

Jeg kommer til flere hindre, forserer de en etter en. Bærer sandsekker og jerrykanner, over flere vegger og kravler meg opp på stilaser. Monster sterk i overkroppen, kan ikke falle ned! Det gjør jeg heller ikke. Nice and steady, hele veien. Tar ikke sjanger underveis. Har kontroll.

Etter ca to timer begynner jeg å tenkte at jeg burde fått sagt fra til Ninja om at jeg er på vei, det bare tar litt tid. Jeg spør flere av de som har vakt ved hindrene om de har radio slik at de kan si fra der oppe ved målgangen. Men de har ikke radio. Plutselig så står han der! "Ninja!! Jeg kommer, det bare tar litt tid!" Han hadde jo skjønt at jeg hadde tråkket over eller noe, ikke første gangen det. Han har gått meg i møte. 

Han følger meg rundt på utsiden av løypa. Han hjelper meg ikke. Jeg vil ikke ta imot hjelp. Er jo i qualifyer klassen, blir jo disket om jeg tar imot hjelp. Må klare meg selv. Vil klare meg selv. Glemmer vel at med den tiden jeg kommer til å få så spiller det strengt tatt ingen rolle... Men det spiller en rolle for MEG, personlig. Det å fullføre, på engenhånd. 

Så kom jeg til et stilas, klatrer ca 4 meter opp. Bruker kneet på den vonde foten, sterk i klypa. Det går fint. Så skal det hoppes ned i vann. Det står mange mennesker på toppen, venter på å hoppe. De tør ikke. Høydeskrekk. Vannskrekk. Ikke vet jeg. Jeg spør vaktene om det er dypt. Forklarer at jeg ikke kan treffe bunnen pga en dårlig fot. De forsikrer meg om at det er dypt nok. 

Jeg hopper. De andre får bare stå der og vente. 

Gruer meg til å treffe vannet for jeg er usikker på hva som kommer til å skje. Har en fornemmelse om at det ikke blir behagelig.Kortversjonen er at det blir MYE verre å treffe vannet enn jeg forventer.. Jeg går tli bunns. Kommer til overflata. Bruker kun et bein, lar den andre foten være helt i ro, tar et svømmetak i gangen. Konsentrerer meg bare om å puste, holde hodet over vann, komme meg bort til kanten. Får tak i et nett og begynner å klatre oppover. Ninja står på toppen og venter på meg.

 
Jeg har faktisk video av hoppet, det kommer i neste innlegg! 

Her er ihvertfall noen bilder fra da jeg var i vannet: 


Jeg reiser meg opp. Sier noe som, "det går bra, men det kan hende at jeg besvimer nå". Vondt i beinet, svimmel. Rolige bevegelser framover. Det stabiliserer seg, både smerten og svimmelheten. Jeg koser meg også da og det viser jo alle bildene. Er jo derfor jeg fortsetter fordi jeg faktisk har det gøy! Var jo derfor vi meldte oss på også:) 

Fortsetter igjennom gjørme og over og under ulike hindre. Kommer til mål. Det er kø for å ta "finisher" bilde. "Sorry, sorry", kommer meg forbi køen. Ikke så opptatt av det bilde. 

Løypa var ca 8km og vi hadde esimert i forkant at jeg kom til å bruke ca 1 t og 15 min. 

Pulsklokka viser at jeg har vært ute i ca 3 timer, ca 12 km totalt. 

Jeg er i mål! Finisher Toughest London 2017! 

Jeg må bare gjenta det: 

Pain IS temporary....it may last for a minute, hour, or day or even a year..but it will subside. If i quit, however, it may lasts forever.

Veldig fornøyd med å være i mål!

Ikke så fornøyd med at foten ikke virka! 

Oppsummert så var det 3 hinder jeg ikke klarte av de ca 40, det ene var der jeg skadet meg, så var det to hindre hvor man skal løpe opp vegger som (tilogmed) jeg innså ikke var fysisk mulig med det beient.. ergelig selvsagt. 

Jeg har noen videoer fra noen hindre som jeg skal legge ut i neste innlegg. Er så lenge siden jeg har holdt på med denne bloggen at jeg fikk det ikke til i farta! 

Marit 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marit, er 33 år og bor i Trondheim etter 7 år i Oslo. Jeg er gift med Thomas som også er utdannet som personlig trener og kostveileder. Er ansatt ved Maxpuls Crossfit her i Trondheim.

Bloggingen startet 6. august 2010 og motivasjonen for å blogge var å legge ut tips om trening og kosthold som var søkbart på nett for alle som spurte meg om råd. Seks dager senere ble det besluttet at jeg skulle stille i Atletic Fitness, Norway Open 26. september 2010 og NM 2. oktober 2010. Jeg kom på andre plass i Norway Open og vant min klasse i NM.

Bloggen handler om min hverdag, trening og kosthold. Jeg deler tips og artikler om trening, viser øvelser og håper å inspirere andre til å finne sin totale treningsglede! Jeg anser nå Fitness som et tilbakelagt kapittel og har nå fokus på ulike styrkeidretter. Jeg trener styrkeløft, vektløfting, egenvektstrening, crossfit inspirerte øvelser og støtteøvelser fra Fitness.

Om du trenger hjelp med trening og kosthold, kan jeg hjelpe deg! Jeg har drevet enkeltmannsforetak som PT siden 2008. Jeg har jobbet flere år i bla Elixia, Studio jobbsprek og Gympartner. Jeg tilbyr ulike pakker treningsveiledning. Alt fra å sette opp treningsprogrammer du selv følger, til tett oppfølging og ukentlig rapportering på kost og trening.

Send en mail til
totaltreningsglede@outlook.com
om du ønsker hjelp til å komme i gang eller ta treningen til neste nivå!

SponsorerSiste innlegg

hits