Akillesruptur del 1 - intro

 
Bilde: Toughest London 2017.
Skaden har allerede skjedd før dette bilde ble tatt...
 

17. juni i år skjedde det noe som gjør at jeg nå logger meg inn her for første gang på over et år! Det er mange grunner til at jeg ikke har posta noe her på veldig lenge. Alt handler vel egentlig om prioriteringer. Har ikke hatt tid til så mye PT virksomhet. 

Jeg skada meg skikkelig i sommer, under et hinderbaneløp i London. Etter skaden prøvde jeg å finne informasjon på nettet om hvordan prosessen var og hvordan man trener seg opp etter en slik skade. Jeg fant egenlig ingenting annet et medisinke beskrivelser av selve skaden og hvordan du kan konstatere at du har den, og ulike varianter og grader av den. 

Jeg har nå akkurat passert 4 måneder siden operasjon, eller 18 uker, for det vanlige er visstnok å angi tid etter operasjon i uker!

Så, altså, 18 uker "post op akillesruptur" og 19 uker siden selve skaden. 

Jeg har bestemt meg for å lage en serie av innlegg som omhandler min ferd tilbake til (forhåntligvis) normalen etter en avrevet akilles, eller akilles ruptur om du vil. 

Ikke visste jeg at veien tilbake var så langt da jeg etterhvert skjønte hva som var galt med foten... og glad er jeg egentlig for det.. 

SÅ denne serien er til alle de der ute som kommer til å gjøre som meg når de får denne skaden, går på nettet og googler "akillesruptur". Dere skal ihvertrfall finne en historie fra virkeligheten om veien tilbake! Og målet er at det skal være oppskriften på en suksess historie! :) 

Neste innlegg vil handle om et hinderbaneløp i London som skulle ta ca 1t og 15 min, men som jeg endte opp å bruke 3 timer på.. og at min største bekymring  der og da var at jeg ikke fikk sagt i fra til min mann at jeg var ok, selv om jeg ikke kom til mål på den tiden vi hadde planlagt! 


Marit 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marit, er 33 år og bor i Trondheim etter 7 år i Oslo. Jeg er gift med Thomas som også er utdannet som personlig trener og kostveileder. Er ansatt ved Maxpuls Crossfit her i Trondheim.

Bloggingen startet 6. august 2010 og motivasjonen for å blogge var å legge ut tips om trening og kosthold som var søkbart på nett for alle som spurte meg om råd. Seks dager senere ble det besluttet at jeg skulle stille i Atletic Fitness, Norway Open 26. september 2010 og NM 2. oktober 2010. Jeg kom på andre plass i Norway Open og vant min klasse i NM.

Bloggen handler om min hverdag, trening og kosthold. Jeg deler tips og artikler om trening, viser øvelser og håper å inspirere andre til å finne sin totale treningsglede! Jeg anser nå Fitness som et tilbakelagt kapittel og har nå fokus på ulike styrkeidretter. Jeg trener styrkeløft, vektløfting, egenvektstrening, crossfit inspirerte øvelser og støtteøvelser fra Fitness.

Om du trenger hjelp med trening og kosthold, kan jeg hjelpe deg! Jeg har drevet enkeltmannsforetak som PT siden 2008. Jeg har jobbet flere år i bla Elixia, Studio jobbsprek og Gympartner. Jeg tilbyr ulike pakker treningsveiledning. Alt fra å sette opp treningsprogrammer du selv følger, til tett oppfølging og ukentlig rapportering på kost og trening.

Send en mail til
totaltreningsglede@outlook.com
om du ønsker hjelp til å komme i gang eller ta treningen til neste nivå!

SponsorerSiste innlegg

hits