Hjemelaget vannmelonis med kokos!

På tide med en post igjen! Slår til med tips til sommer dessert med god samvittighet :)

To ingredienser kreves; vannmelon og kokosmelk! (Eventuelt dropp kokosmelken)

1/4 vannmelon ble kjørt i mixeren sammen med en liten boks kokosmelk.Helte blandingen i isformer! Det ble ganske mye, 12 is og resten av blandingen helte jeg ved hjelp av en trakt i en pose for isbiter :)Så skulle jeg smake da, litt utålmodig og klarte å knekke den ene :( Ikke all verdens kvalitet på disse plastformene dessverre.  

Fikk is til slutt og den var kjempegod!Prøv da vel!

Fortsatt god sommer!

Marit :)
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marit, er 33 år og bor i Trondheim etter 7 år i Oslo. Jeg er gift med Thomas som også er utdannet som personlig trener og kostveileder. Er ansatt ved Maxpuls Crossfit her i Trondheim.

Bloggingen startet 6. august 2010 og motivasjonen for å blogge var å legge ut tips om trening og kosthold som var søkbart på nett for alle som spurte meg om råd. Seks dager senere ble det besluttet at jeg skulle stille i Atletic Fitness, Norway Open 26. september 2010 og NM 2. oktober 2010. Jeg kom på andre plass i Norway Open og vant min klasse i NM.

Bloggen handler om min hverdag, trening og kosthold. Jeg deler tips og artikler om trening, viser øvelser og håper å inspirere andre til å finne sin totale treningsglede! Jeg anser nå Fitness som et tilbakelagt kapittel og har nå fokus på ulike styrkeidretter. Jeg trener styrkeløft, vektløfting, egenvektstrening, crossfit inspirerte øvelser og støtteøvelser fra Fitness.

Om du trenger hjelp med trening og kosthold, kan jeg hjelpe deg! Jeg har drevet enkeltmannsforetak som PT siden 2008. Jeg har jobbet flere år i bla Elixia, Studio jobbsprek og Gympartner. Jeg tilbyr ulike pakker treningsveiledning. Alt fra å sette opp treningsprogrammer du selv følger, til tett oppfølging og ukentlig rapportering på kost og trening.

Send en mail til
totaltreningsglede@outlook.com
om du ønsker hjelp til å komme i gang eller ta treningen til neste nivå!

SponsorerSiste innlegg

hits