Tilbake til hverdagen etter 1mnd jobb i Middelhavet

Det er nå ca en uke siden jeg kom hjem fra 1 måneds arbeid i Middelhavet. Dette var 2. gang jeg reiste ut for å jobbe på Siem Pilot, en båt som patruljerer Schengen yttergrense mellom Italia og Libya. Vi bidrar med grensekontroll og redning av personer som forsøker å ta seg over til Europa i fartøy som ikke er av en slik kvalitet at de kommer seg over. Noen ganger er vi først og får plukket de opp, andre ganger er de allerede plukket opp av andre skip og blir overført til oss. Videre fraktes de til Italia hvor de blir ilandført og tatt imot av Italienske myndigheter.

Tiden har gått veldig fort! Det har vært spennende, til tider hektisk med mye jobbing men også fri med felles treningsøkter og andre aktiviteter. Jeg har knyttet nye bekjentskaper med personale fra forsvaret, politiet, mannskapet fra båten og italienske liaisoner. Felles for alle er at alle står på som bare det, alle jobber mye, hjelper hverandre og ingen klager! Det er et fantastisk arbeidsmiljø. Jeg er veldig ydmyk ovenfor at nettopp jeg har fått denne muligheten.

Her er noen bilder fra turen (alle er hentet fra kripos sine sider, så dette er offentlige bilder).


Pågående redningsaksjon etter solen har gått ned


Migranter tas imot på Siem Pilot etter å ha blitt plukket opp av Italienske myndigheter.


Visitering, registrering og helsesjekk venter på de som kommer om bord.


Alle sjekkes, store som små.
Alle får utdelt vann, mat og teppe.

Ha en fin dag :)

Marit

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marit, er 33 år og bor i Trondheim etter 7 år i Oslo. Jeg er gift med Thomas som også er utdannet som personlig trener og kostveileder. Er ansatt ved Maxpuls Crossfit her i Trondheim.

Bloggingen startet 6. august 2010 og motivasjonen for å blogge var å legge ut tips om trening og kosthold som var søkbart på nett for alle som spurte meg om råd. Seks dager senere ble det besluttet at jeg skulle stille i Atletic Fitness, Norway Open 26. september 2010 og NM 2. oktober 2010. Jeg kom på andre plass i Norway Open og vant min klasse i NM.

Bloggen handler om min hverdag, trening og kosthold. Jeg deler tips og artikler om trening, viser øvelser og håper å inspirere andre til å finne sin totale treningsglede! Jeg anser nå Fitness som et tilbakelagt kapittel og har nå fokus på ulike styrkeidretter. Jeg trener styrkeløft, vektløfting, egenvektstrening, crossfit inspirerte øvelser og støtteøvelser fra Fitness.

Om du trenger hjelp med trening og kosthold, kan jeg hjelpe deg! Jeg har drevet enkeltmannsforetak som PT siden 2008. Jeg har jobbet flere år i bla Elixia, Studio jobbsprek og Gympartner. Jeg tilbyr ulike pakker treningsveiledning. Alt fra å sette opp treningsprogrammer du selv følger, til tett oppfølging og ukentlig rapportering på kost og trening.

Send en mail til
totaltreningsglede@outlook.com
om du ønsker hjelp til å komme i gang eller ta treningen til neste nivå!

SponsorerSiste innlegg

hits