Bilder fra NM i vektløfting

Det er allerede gått to uker siden jeg deltok i NM i vektløfting så da er det på tide med en oppdatering!
Jeg veide inn til 61,7 kg, godt under grensa på 63 kg. Hadde en god oppvarming hvor jeg hele tiden fikk oppfølging
av en av trenerene på klubben. Jeg fikk beskjed om når jeg skulle starte den generelle oppvarmingen med litt dynamisk oppvarming, og når jeg skulle starte med stangen, altså den spesielle oppvarmingen. Treneren hadde hele tiden kontroll på hvor lang tid det var til jeg skulle inn og løfte og hvilke løft jeg skulle ta når i forhold til dette tidspunktet.

Første øvelse var rykk. Jeg startet med et safe løft på 45 kg. Treneren meldte inn mitt neste løft på 50kg. Desverre ble det tull med teknikken så jeg klarte ikke løftet. Da ble 50 kg stående og jeg fikk mitt siste forsøk, men lyktes heller ikke da. Mer teknikk trening på til, løftene er for ulike og derfor klaffet det ikke denne gangen. Fikk ihvertfall godkjent løft i øvelsen!

Etter at alle i min klasse var ferdig med sine rykk var det en pause på 10 min før neste øvelse som var støt. Jeg starta her på 65 kg og dette gikk greit. Treneren økte det neste løftet til 68 kg, men jeg klarte ikke å låse av den ene albuen helt og det ble en liten etterpress. Løftet ble derfor underkjent. Treneren valgte alivel og øke det siste løftet til 69 kg og dette gikk opp! Litt bestemt i utførelsen så satt oversøtet som det skulle.

Hadde en veldig fin dag! Alt i alt, greit fornøyd med tanke på forutsetning. Teknikken er for dårlig, men det er bare en ting å gjøre om det skal bli framgang:
Komme seg på TAK og trene teknikk når trenerene er der og kan gi veiledning. :)

Her er noen bilder fra dagen:

Løfteplatten:


Oppvarmingsrommet:
Arti å delta og inspirert til å fortsette å trene litt vektløfting :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marit, er 33 år og bor i Trondheim etter 7 år i Oslo. Jeg er gift med Thomas som også er utdannet som personlig trener og kostveileder. Er ansatt ved Maxpuls Crossfit her i Trondheim.

Bloggingen startet 6. august 2010 og motivasjonen for å blogge var å legge ut tips om trening og kosthold som var søkbart på nett for alle som spurte meg om råd. Seks dager senere ble det besluttet at jeg skulle stille i Atletic Fitness, Norway Open 26. september 2010 og NM 2. oktober 2010. Jeg kom på andre plass i Norway Open og vant min klasse i NM.

Bloggen handler om min hverdag, trening og kosthold. Jeg deler tips og artikler om trening, viser øvelser og håper å inspirere andre til å finne sin totale treningsglede! Jeg anser nå Fitness som et tilbakelagt kapittel og har nå fokus på ulike styrkeidretter. Jeg trener styrkeløft, vektløfting, egenvektstrening, crossfit inspirerte øvelser og støtteøvelser fra Fitness.

Om du trenger hjelp med trening og kosthold, kan jeg hjelpe deg! Jeg har drevet enkeltmannsforetak som PT siden 2008. Jeg har jobbet flere år i bla Elixia, Studio jobbsprek og Gympartner. Jeg tilbyr ulike pakker treningsveiledning. Alt fra å sette opp treningsprogrammer du selv følger, til tett oppfølging og ukentlig rapportering på kost og trening.

Send en mail til
totaltreningsglede@outlook.com
om du ønsker hjelp til å komme i gang eller ta treningen til neste nivå!

SponsorerSiste innlegg

hits