NM i vektløfting 2016 er igang!

Yes! Vekten i morges viste 61,9kg!! Jeg er godt under 63 kg som er det meste jeg kan veie for å gå i den klassen jeg er oppmeldt til i NM som er i dag! Har passet greit på kaloriene de siste ukene og gått ned noen kg. I hadde jeg fremdeles et lite kg igjen og spiste derfor ingen karbohydrater, salt og minimalt med vann for å veie litt mindre. Spiste 200g kyllingfile, 1 avokado, litt kokosmelk og 7 egg! Det funka det for jeg har mistet ca 1 kg siden i går kveld :)

Så da får jeg ihvertfall starte! Målet er godkjente løft og klarer jeg å løfte i nærheten av det jeg er god for nå (med veldig lite treningsgrunnlag) er jeg fornøyd. Målet med å melde seg på var å tvinge meg selv til å prioritere vektløfting. Det har ikke vært så lett, men hadde jeg ikke hatt denne konkurransen hadde det blitt enda mindre!

I går startet NM i vektløfting på Clarion Hotell og Congress Trondheim og det var veteranene som startet. Så vidt meg bekjent er det første gang NM i vektløfting blir arrangert på et hotel! For de som kommer utenbys fra stopper flybussen rett utenfor døra og du kan bo på samme hotell som konkuransen foregår. Luksus!Det er min klubb, Trondheim Atletklubb som arrangerer.
Jeg er veldig imponert over alle ildsjelene og dugnadsånden som er i klubben!


Om du bor i Trondheim og omegn og har lyst å stikke innom er du selvfølgelig hjertelig velkommen.
Neste løfteskole starter 8 mars og jeg tror det er noen ledige plasser enda!

 

Det sendes live stream hele dagen fra stevnestart i dag kl 09:00 og i morgen søndag kl 10:00.
Om du har lyst å se kan du klikke der inn HER.

Puljelister med oversikt over alle deltakerne finner dere HER.
Når dere er inne på siden så ligger det et xl dokumnet litt lengre ned som heter "Startliste NM veteran og senior".

Nei, da er det snart avreise hjemmefra her. Innveiing først, så mat og masse drikke! Min pulje starter og løfte tidligst kl 13.

Om du har lyst å se på de som løfter er det GRATIS inngang hele helgen!!


Marit :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marit, er 33 år og bor i Trondheim etter 7 år i Oslo. Jeg er gift med Thomas som også er utdannet som personlig trener og kostveileder. Er ansatt ved Maxpuls Crossfit her i Trondheim.

Bloggingen startet 6. august 2010 og motivasjonen for å blogge var å legge ut tips om trening og kosthold som var søkbart på nett for alle som spurte meg om råd. Seks dager senere ble det besluttet at jeg skulle stille i Atletic Fitness, Norway Open 26. september 2010 og NM 2. oktober 2010. Jeg kom på andre plass i Norway Open og vant min klasse i NM.

Bloggen handler om min hverdag, trening og kosthold. Jeg deler tips og artikler om trening, viser øvelser og håper å inspirere andre til å finne sin totale treningsglede! Jeg anser nå Fitness som et tilbakelagt kapittel og har nå fokus på ulike styrkeidretter. Jeg trener styrkeløft, vektløfting, egenvektstrening, crossfit inspirerte øvelser og støtteøvelser fra Fitness.

Om du trenger hjelp med trening og kosthold, kan jeg hjelpe deg! Jeg har drevet enkeltmannsforetak som PT siden 2008. Jeg har jobbet flere år i bla Elixia, Studio jobbsprek og Gympartner. Jeg tilbyr ulike pakker treningsveiledning. Alt fra å sette opp treningsprogrammer du selv følger, til tett oppfølging og ukentlig rapportering på kost og trening.

Send en mail til
totaltreningsglede@outlook.com
om du ønsker hjelp til å komme i gang eller ta treningen til neste nivå!

SponsorerSiste innlegg

hits