Workshop med Lasse Tufte og FunkyGine - video og bilder!

Tilbragte fredags kveld og dagen på lørdag på Maxpuls på workshop med kjente Lasse Tufte og FunkyGine.

Her er noen bilder og videoer av hva vi holdt på med:


Liten runde før det hele startet med presentasjon av instruktører og deltakere :)


Kjekt å trene med noen man kjenner, her med super sterke og spreke Lin :)Bilder både over og under fra parøvelser i typen "akroYoga"!video:video1453661426
video:video1453661588
video:video1453568278
video:video1453567915
video:pushups

Mye nytt, noe kjent når gjelder øvelser. Type øvelser jeg ikke jobber med til vanlig, men som er utrolig gøy å ha som variasjon.
Det å jobbe med partner er også kjempegøy! Lærte veldig mye, fått masse inspirasjon til egen trening og trening av andre, både som PT, PT DUO og
gruppetrening med begrenset utvalg av utstyr.

Våknet i dag og klarte så vidt å komme meg ut av sengen og holde henda over hode. Klarte etter en god oppvarming og gjennomføre en ok vektløftingsøkt på TAK (www.atletklubben.no) mot alle odds :)

Ha en fortsatt fin søndagskveld!

Marit

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marit, er 33 år og bor i Trondheim etter 7 år i Oslo. Jeg er gift med Thomas som også er utdannet som personlig trener og kostveileder. Er ansatt ved Maxpuls Crossfit her i Trondheim.

Bloggingen startet 6. august 2010 og motivasjonen for å blogge var å legge ut tips om trening og kosthold som var søkbart på nett for alle som spurte meg om råd. Seks dager senere ble det besluttet at jeg skulle stille i Atletic Fitness, Norway Open 26. september 2010 og NM 2. oktober 2010. Jeg kom på andre plass i Norway Open og vant min klasse i NM.

Bloggen handler om min hverdag, trening og kosthold. Jeg deler tips og artikler om trening, viser øvelser og håper å inspirere andre til å finne sin totale treningsglede! Jeg anser nå Fitness som et tilbakelagt kapittel og har nå fokus på ulike styrkeidretter. Jeg trener styrkeløft, vektløfting, egenvektstrening, crossfit inspirerte øvelser og støtteøvelser fra Fitness.

Om du trenger hjelp med trening og kosthold, kan jeg hjelpe deg! Jeg har drevet enkeltmannsforetak som PT siden 2008. Jeg har jobbet flere år i bla Elixia, Studio jobbsprek og Gympartner. Jeg tilbyr ulike pakker treningsveiledning. Alt fra å sette opp treningsprogrammer du selv følger, til tett oppfølging og ukentlig rapportering på kost og trening.

Send en mail til
totaltreningsglede@outlook.com
om du ønsker hjelp til å komme i gang eller ta treningen til neste nivå!

SponsorerSiste innlegg

hits