1000 pullups!I løpet av toktet som var 4,5 uke tok jeg utfordringen om å ta 1000 pullups ila tiden på båten! Det er flere som har gjort det tidligere og vi var 3 som gikk målrettet inn for å klare det og alle klarte det :) Jenter kunne bruke strikk, men ikke denne jenta nei. Det ble 1000 strikte pullups, ingen strikk, ingen kipping med hofter og haka over hver gang. Ingen juksing med andre ord. Jeg delte det først inn i 250 stk per uke og så ned til ca 35 hver dag. Noen dager ble det mer og noen dager mindre. Startet som regel dagen med litt kondisjonstrening på mølla og tok 7 sett med 5 reps pullups før frokost. De dagene det var som mest travelt var det ikke mulig å ta noen og det meste jeg var oppe i på en dag var vel 80 stk. Jeg tok stort sett 5 stk per sett for å kunne klare så mange sett som mulig.

Jeg skal ut igjen om en stund og da har jeg bestemt meg for å IKKE gjøre det en gang til. Ble dritt lei av pullups til slutt og når det blir så mye rekker ikke kroppen restituere noe særlig slik at treningseffekten blir minimal.. Så det var kun for show.. Tenker at å heller jobbe mot å ta flere repetisjoner per sett neste gang er et bedre mål enn å ta så mange som mulig totalt!

De to siste dagene før vi dro hjem fikk min bleke kropp litt sol også! Det er lenge siden, veldig lenge siden. Det var utrolig deilig.Nå i helga har det snødd en del så nå ser det slik ut her.. Ikke mye som frister til utendørs trening her akkurat!

Etter å ha løpet såpass mye ute har jeg fått lyst til å investere i en løpeklokke. Driver å sjekker litt forskjellige. Om det er noen her som har noen erfaringer med noen som de enten anbefaler eller råder meg til å holde meg unna legg gjerne igjen en kommentar :)

Ha en fin dag!

Marit

 2 kommentarer

Kristin

19.01.2016 kl.14:45

Gå for suunto ambit 3! Eller garmin fenix 3! Siste er ganske makulin, men det spørs jo hva man liker. Fenix 3 piper når du slår deg selv på tid for hver km, om du løper samme runden! , veldig bra motivasjon. Suunto ambit 3 har en kjempefin app som kan brukes med puls, om du ikke har klokka med deg! Suunto ambit 3 er eneste klokka som måler puls i vann!

totaltreningsglede

20.01.2016 kl.15:12

Kristin: Takk for tips! Jeg har allerede sett den Garmin Fenix 3 og i hvit/gull er den overhode ikke maskulin etter min smak da! Den er perfekt foruten prisen.. Men skal sjekke den Suunto klokken også så får jeg ta en vurdering på hvor mye penger jeg skal bruke på det. Dårlig med sponsorer for å si det sånn haha :)

Skriv en ny kommentar

Marit, er 33 år og bor i Trondheim etter 7 år i Oslo. Jeg er gift med Thomas som også er utdannet som personlig trener og kostveileder. Er ansatt ved Maxpuls Crossfit her i Trondheim.

Bloggingen startet 6. august 2010 og motivasjonen for å blogge var å legge ut tips om trening og kosthold som var søkbart på nett for alle som spurte meg om råd. Seks dager senere ble det besluttet at jeg skulle stille i Atletic Fitness, Norway Open 26. september 2010 og NM 2. oktober 2010. Jeg kom på andre plass i Norway Open og vant min klasse i NM.

Bloggen handler om min hverdag, trening og kosthold. Jeg deler tips og artikler om trening, viser øvelser og håper å inspirere andre til å finne sin totale treningsglede! Jeg anser nå Fitness som et tilbakelagt kapittel og har nå fokus på ulike styrkeidretter. Jeg trener styrkeløft, vektløfting, egenvektstrening, crossfit inspirerte øvelser og støtteøvelser fra Fitness.

Om du trenger hjelp med trening og kosthold, kan jeg hjelpe deg! Jeg har drevet enkeltmannsforetak som PT siden 2008. Jeg har jobbet flere år i bla Elixia, Studio jobbsprek og Gympartner. Jeg tilbyr ulike pakker treningsveiledning. Alt fra å sette opp treningsprogrammer du selv følger, til tett oppfølging og ukentlig rapportering på kost og trening.

Send en mail til
totaltreningsglede@outlook.com
om du ønsker hjelp til å komme i gang eller ta treningen til neste nivå!

SponsorerSiste innlegg

hits