Pakkekalender til mannen

Årets julekalender til min kjære Ninja står klar til 1.desember. Husker ikke hvilket år jeg startet med dette,
men eskene og posene begynner å bli godt brukt nå.  De teipes sammen hvert år :)Mest små gleder til hverdagen, og noen litt større!Jeg gjør det kun fordi jeg synes det er så koselig!I fjor hoppet vi over kalender, julegaver og bursdagsgaver siden vi drev og bygget hus.
Pengene hadde bein å gå på kan du si. Så ekstra koselig å lage til i år i det nye huset :)Posene og eskene kommer fra litt ulike steder som nille, clas ohlson, søstrene grene og lignende.
Første økt etter de nye testene ble utført i går og i dag ble det løping til jobb.
Styrke igjen i morgen!


Og så var det denne da! Fikk sjokoladekalender av en på jobb :) Nice, ikke sant? Hihi!
Julestjerna har ikke kommet seg opp i vinduet enda, men det kan jo hende den kommer seg opp ila uka i hvert fall!

God advent!

Marit

4 kommentarer

Eira w.

30.11.2015 kl.20:48

Utrolig kult og snilt gjort av deg da :) Kanskje jeg må prøve noe sånt neste år

Sofie Caroline Nilsen

30.11.2015 kl.20:50

Så snilt av deg :)

totaltreningsglede

01.12.2015 kl.17:39

Sofie Caroline Nilsen: Han fortjener det :)

totaltreningsglede

01.12.2015 kl.17:39

EiraWorld: Synes det er gøy å lage det til :) Og så bestemmer man jo selv hvor mye penger man vil bruke! :)

Skriv en ny kommentar

Marit, er 33 år og bor i Trondheim etter 7 år i Oslo. Jeg er gift med Thomas som også er utdannet som personlig trener og kostveileder. Er ansatt ved Maxpuls Crossfit her i Trondheim.

Bloggingen startet 6. august 2010 og motivasjonen for å blogge var å legge ut tips om trening og kosthold som var søkbart på nett for alle som spurte meg om råd. Seks dager senere ble det besluttet at jeg skulle stille i Atletic Fitness, Norway Open 26. september 2010 og NM 2. oktober 2010. Jeg kom på andre plass i Norway Open og vant min klasse i NM.

Bloggen handler om min hverdag, trening og kosthold. Jeg deler tips og artikler om trening, viser øvelser og håper å inspirere andre til å finne sin totale treningsglede! Jeg anser nå Fitness som et tilbakelagt kapittel og har nå fokus på ulike styrkeidretter. Jeg trener styrkeløft, vektløfting, egenvektstrening, crossfit inspirerte øvelser og støtteøvelser fra Fitness.

Om du trenger hjelp med trening og kosthold, kan jeg hjelpe deg! Jeg har drevet enkeltmannsforetak som PT siden 2008. Jeg har jobbet flere år i bla Elixia, Studio jobbsprek og Gympartner. Jeg tilbyr ulike pakker treningsveiledning. Alt fra å sette opp treningsprogrammer du selv følger, til tett oppfølging og ukentlig rapportering på kost og trening.

Send en mail til
totaltreningsglede@outlook.com
om du ønsker hjelp til å komme i gang eller ta treningen til neste nivå!

SponsorerSiste innlegg

hits